Kesä 2019

Oli hyvin lähellä ettei palaset loksahtaneet kohdalleen tänä kesänä. Treenikausi oli onnistunut ja lupaili erittäin hyvää. Vielä mentiin kuitenkin muutaman mutkan kautta ja loppukesä oltiin valitettavasti telakalla pienen vamman takia ja koko potenttiaalia ei siten saatu radalle. Ollaan kuitenkin niin sanotusti jo jäljillä, ja uskon että vauhtia on reservissä vielä paljon👍. Uusi harjoituskausi saadaan aloittaa nyt terveenä ja rakennetaan paketti sellaiseksi että ensi vuonna ollaan uudella tasolla.
Kiitos yhteistyökumppanit!
2019✔️Thank you!

Kausi 2018 ✔️

Kausi 2018 oli hyvin vaikea ja rikkonainen, eikä haluttuihin tavoitteisiin siten päästy. Tästäkin kaudesta opittiin tulevaisuutta ajatellen, joten jotain positiivistakin jäi käteen seuraavia vuosia silmällä pitäen. Nyt on aika vetää hieman happea ja siirtää katseet kohti kautta 2019! Takaisin tullaan entistä kovempaa!

Iso kiitos yhteistyökumppaneille!

-VM

     

 

2018

Vuosi 2018 startattu jo tovi sitten ja ensimmäinen leirikin on taputeltu onnistuneesti. Hallikausi on ollut vielä hieman nihkeää ensimmäisten kisojen jälkeen, mutta parempaa on varmasti tulossa kun homma alkaa toimia .. Kroppa on yleisesti hyvässä kondiksessa ja tästä rakennetaan hallikauden kautta kohti kesää…👍

-VM