BOOM! Suomen nopeimman pikajuoksijan verkkosivut avattu – villemyllymaki.fi

Kasvanut vauhti juoksuradoilla on tuonut mukanaan myös kasvanutta esilläoloa ja näkyvyyttä. Koen tärkeäksi, että pystyn tarjoamaan minua seuraavalle yleisölle sekä kumppaneilleni ajankohtaista ja ajantasaista tietoa harjoittelustani, kilpailuistani sekä yleisesti elämästäni.

Näillä sivuilla on tarkoitus kertoa hieman tarinaa matkasta kohti tavoitteitani, ja siitä mitä matka pitää sisällään. Myös valmentajani näkemyksiä tullaan kuulemaan. Olen avannut myös Facebook-sivun – käykäähän tykkäämässä!

Suuret kiitokset upeista verkkosivuista, logosta, valokuvista sekä Facebook-sivusta kuuluvat kumppanilleni porilaiselle bränditoimisto Rock My Businekselle. Heidän toimitusjohtajansa on haastanut minut satasen haastekisaan – voin juosta tuon kisan takaperin, silmät kiinni ja piikkarit toisiinsa kiinnisidottuna. Tutustukaa Rock My Businekseen heidän verkkosivuillaan sekä Facebook-sivuillaan.

Kevät on edennyt suunnitelmien mukaan ja treeneissä ollaan hyvässä vauhdissa kesää ajatellen. Seuraava etappi on Clermont, Florida. Siellä on tarkoitus leireillä niin kauan kunnes maisema vaihtuu toivotulla nopeudella. Kesän kilpailukausi startataan myös samaisessa paikassa.